به گزارش افکارخبر، سردار اسدالهی فرمانده لشکر عملیاتی 27 سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) با حضور در خبرگزاری بسیج پرس به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
وی با اشاره به گردان های امام حسین (ع) خاطر نشان کرد: این گردان ها با ماهیت مستقل و ماموریت دفاعی شکل گرفت که هرگونه تحرک و نیازمندی که برای نظام در هر مکانی از مرزها یا داخل مرزها احساس شود، یگان های آماده گردان های امام حسین(ع) پاسخگوی آن باشد.
سردار اسداللهی دربخش دیگری با اشاره به اینکه جنگ علیه ایران در مرزهای کشورهای منطقه آغاز شده است، عنوان کرد: از نظر ما جنگ آغاز شده است به این ترتیب که خاکریز و خط مقدم از مرزهایمان فاصله دارد و اگر کسی نخواهد این مسئله را باور کند باید در باورهایش تجدید نظر کند چرا که اگر قرار باشد در کشورهای منطقه کار یکسره شود قطعا به سراغ مرزهای ایران خواهند آمد و این هجوم دشمن متوقف نمی شود.
مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید:
گردان های امام حسین(ع) از چه تاریخی و با چه هدفی آغاز به کار کردند و مهم ترین وظیفه آن ها چیست؟
سردار اسدالهی: حضور گردان های امام حسین(ع) به زمان جنگ بر می گردد و یک مقعطی از دوران دفاع مقدس را طی کردیم و بعد از آن وجود یگان هایی که تشکیل شده از نیروهای مردم پایه باشد، همچنان به عنوان نیاز اساسی جامعه وجود داشت که در این سال های اخیر با تاکید رهبر انقلاب به تشکیل ارتش ده ها میلیونی منجر شد.
تشکیل ارتش ده ها میلیونی باید با شکل های مختلف ساختار و سازمانش تعریف می شد که قدرت دفاعی برجسته تر شود و گردان های امام حسین(ع) با نگاه و شکل جدیدی در این زمینه راه اندازی شد.
گردان های امام حسین (ع) با ماهیت مستقل و ماموریت دفاع از مرزهای کشور فعالیت می کنند
از سال 1370 گردان های امام حسین(ع) با عنوان و شکل های دیگر وجود داشت و در سال های اخیر با نام گردان های امام حسین(ع)، یگان هایی مردم پایه با ماهیت مستقل و ماموریت دفاعی شکل گرفت که هرگونه تحرک و نیازمندی که برای نظام در هر مکانی از مرزها یا داخل مرزها احساس شود، یگان های آماده گردان های امام حسین(ع) پاسخگوی آن باشد. گردان ها را ایجاد شد تا هرگز اتفاقی در کشور رخ ندهد و بر اساس رهنمودهای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب که قوای مسلح و نیروهای مردمی کشور باید در سطح آمادگی باشند تا چشم طمع دشمنان و جهان از کشور ایران برداشته شود و به طور کلی گردان ها مانع و عاملی هستند که دشمن فکر اشتباهی به ذهنش خطور نکند.
شرایط و نحوه ورود به گردان های امام حسین(ع) چگونه است؟
سردار اسدالهی: ورود به گردان های امام حسین(ع) شرایط خاصی ندارد و همه می توانند در آن حضور داشته باشند و فقط یکسری توانمندی هایی لازم دارد. چون یگان های مردم پایه هستند در حقیقت الگویش برگرفته از گردان های دفاع مقدس است. برای سازمان دهی شدن افراد در گردان های امام حسین(ع)، آموزش تکمیلی بسیج یا خدمت سربازی و یا سابقه دفاع مقدس لازم است.
دوره های تکمیلی بدنه دفاعی را تقویت می کند
در رابطه با دوره های تکمیلی توضیح دهید و اینکه چه مهارتی به بسیجیان آموزش داده می شود؟
سردار اسدالهی: افرادی که دوره ی تکمیلی را می گذرانند دیگر لازم نیست که آموزش خدمت سربازی را طی کنند و موارد آموزشی دوره تکمیلی بر اساس نیازمندی های خدمت سربازی است تا توانایی و قابلیت به کار گیری در یگان های مسلح را داشته باشد.
به طور کلی همه آموزش های رزمی که یک فرد نیاز دارد تا در سازمان های سپاه، ارتش به کار گیری شود در این دوره ها آموزش داده می شود. این دوره طی سال های گذشته با شکل های مختلف برگزار شده است و در سال جاری در یک نوبت و در ماه تابستان برگزار می شود. دوره تکمیلی امسال در دو نوبت آموزشی 30 روزه و 15 روزه که اردوی شبانه روزی است برگزار می شود. دوره های تکمیلی بدنه دفاعی را تکمیل می کند و شاید یکسری از افراد به دوره خدمتشان نرسیده باشند ولی همین که در این دوره ها شرکت می کنند امکان دارد در سال های آینده به دردشان بخورد.
افرادی که در گردان های امام حسین(ع) حضور دارند علاوه بر آموزش های تکمیلی در جهت افزایش توانمندی چه دوره های آموزشی دیگری را سپری می کنند؟
سردار اسدالهی: آن هایی که در مجموعه گردان های امام حسین(ع) قرار می گیرند طبق برنامه های آموزشی که برایشان تعریف می شود بعد از تکمیل آموزش های گذشته، آموزش تخصصی را می گذرانند و و تنوع آموزش ها بسیار زیاد است و همچنین در ادامه آموزش های ویژه رسته خود را فرا می گیرند.
توانمندی های گردان های امام حسین(ع) را چگونه ارزیابی می کنید؟
سردار اسدالهی:تا صحنه عمل پیش نیاید، ارزیابی تونایی نسبی است ولی گردان های امام حسین(ع) چون آموزش های بیشتری را سپری می کنند انتظار داریم توانمندی شان بیشتر باشد و همچنین چون برنامه و آموزش های منسجم تری دارند توقع می رود در کنار بقیه مولفه ها توانمندی گردان های امام حسین(ع) بیش از کسانی که سازماندهی نشده اند، باشند.
با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال 94 مبنی بر ارتقای سطح آمادگی نیروهای مسلح، لشکر عملیاتی 27 محمد رسول الله(ص) چه برنامه هایی را برای سال جاری تدارک دیده است؟
سردار اسدالهی: رهبر انقلاب بر ارتقای آمادگی روحی، معنوی و نظامی تاکید داشته اند و مخاطب اصلی تاکید ایشان که ما برداشت کردیم یگان هایی هستند که ماموریت های دفاعی در قبال تهاجم دشمن خارجی دارند، بر همین اساس نوع آموزش های خود را در سال جاری در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب منسجم تر کردیم چرا که فرمایش رهبری فصل الخطاب همه نیروهای مسلح است. در سال جاری کوهپیمایی برد بلندی را با جمعیت 1800 نفری در الموت قزوین برگزار کردیم و همچنین اردوی جنوب را برای فرماندهان گردان های امام حسین(ع) در نظر داریم .پیش بینی شده است که این لشکر در رزمایش اقتدار که سپاه برگزار می کند با تمام توان شرکت کند.
با توجه به جنگ های نیابتی که توسط آمریکا و همپیمانانش در منطقه راه اندازی شده است به نظر شما پاسخ نیروهای مسلح به این گونه تهدیدهای احتمالی چگونه است؟
سردار اسدالهی: رهبر انقلاب در بیانات خود هشدار داده اند که بعضی از کشورهای نادان منطقه امکان دارد که بخواهند جنگ نیابتی را به مرزهای کشورمان بکشانند و شما مشاهده می کنید که طی چهار سال گذشته این درگیری و جنگ نیابتی در منطقه وجود دارد.
از نظر ما جنگ آغاز شده است؛ به این ترتیب که خاکریز و خط مقدم از مرزهایمان فاصله دارد و اگر کسی نخواهد این مسئله را باور کند باید در باورهایش تجدید نظر کند چرا که اگر قرار باشد در کشورهای منطقه کار یکسره شود قطعا به سراغ مرزهای ایران خواهند آمد و این هجوم دشمن متوقف نمی شود. وقتی دشمن صراحتا اعلام می کند که ایران مشکل اصلی است چه کسی می خواهد نفی کند که هدف اصلی ایران نیست. اگر بپذیریم جنگ شروع شده است فقط مرزهایش با ما فاصله دارد و همچنین بپذیریم که هدف اصلی ایران است و کشورهای منطقه فقط بهانه و مانعی بیشتر نیستند عقل انسان حکم می کند که در اوج آمادگی باشیم. انسجام بخشی و سازماندهی، تحقق ارتش ده ها میلیونی و حفظ آمادگی روحی، معنوی و نظامی وظیفه اصلی یگان های مردم پایه است که باید به دنبال تحقق آن باشند.
بسیج در بزنگاه های حساس و تاریخی برای انقلاب اسلامی چگونه عمل کرده است؟
سردار اسدالهی: به تعبیر رهبر معظم انقلاب بسیج امت اسلامی است و ایشان دایره بسیج را گستره کرده اند و همه کسانی که با این مجموعه هستند و برای این انقلاب دغدغه دارند را بسیجی می دانند. هشت سال دفاع مقدس را با همه فراز و نشیب ها پشت سر گذاشتیم و در مقایسه جنگ های دیگر تنها جنگی بود در قرن اخیر که متری از خاک کشور جدا نشده و عزت اسلامی برقرار ماند.
امام خمینی (ره) بر وفاداری بسیج مردمی سند صادر کرده اند
امام خمینی(ره) فرمودند که بسیجیان همان کسانی هستند که دفاع مقدس را اداره کردند و اگر در عصر حجاز و پیامبر(ص) و حتی کربلا حضور داشتند همان کاری را می کردند که اصحاب انجام دادند و حتی بالاتر از آن ها قرار دارند. امام راحل(ره) بر وفاداری این ملت که همان آحاد عمومی مردم بسیج است سند صادر کرده و در تاریخ ثبت شده است و این یک برائت تاریخی است.
رهبری فتنه 88 را با دفاع مقدس قیاس کرده اند و عده ای معتقدند که بار این هشت ماه کمتر از دفاع مقدس نبود. ملتی که بارها این شعار را داده اند که "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" از تاریخ قبل از خود خیلی از چیزها در ذهنشان است. یک نسلی در دوران دفاع مقدس با امام خمینی(ره) بیعت کرده بودند و یک نسل دیگر که متشکل از همان نسل های قبلی و همچنین کسانی که سن شان به دفاع مقدس نمی رسید، 9 دی را رقم زدند و از رهبرشان نمره قبولی گرفتند.
اعتبار دیپلمات ها به بسیج مردمی است
آحاد عمومی بسیج دقیقا در زمانی که بعضی از خواص ناامید شده بودند در صحنه حضور پیدا کردند و وفاداری خود را به رهبرشان نشان دادند. بسیج در همه عرصه ها حضور داشته و امروز وقتی که دیپلمات ها می توانند در مجامع جهانی از حقوق ملت دفاع کنند به اعتبار بسیج مردمی است که پشت سر آن ها ایستاده اند.
رویش های انقلاب اسلامی محصول حضور بسیج در همه عرصه هاست
شجره طیبه بسیجی که امام خمینی(ره) کاشتند روز به روز گسترده تر خواهد شد و این رویش ها محصول حضور بسیج در همه صحنه ها است و تا زمانی که این ارتش ده ها میلیونی و امواج انسانی خروشنده تحت نظر رهبر معظم انقلاب وجود دارد، این مسیر را با تمام سختی ها و دشواری ها ادامه داده و این پیچ تاریخی را طی خواهیم کرد.
سرباز ولایت
سردار اسدالهی:
مرجع : بسیج پرس
فرمانده لشکر عملیاتی 27 محمد رسول الله (ص) گفت: از نظر ما جنگ آغاز شده است به این ترتیب که خاکریز و خط مقدم از مرزهایمان فاصله دارد.